Стояново

село Стояново

EKATTE: 69537

Кметство: MON12-00

Пощенски код: 3539

Надм. височина, м: 200 - 299 вкл.

Област: Монтана

Код област: MON

Община: Вършец

Код община: MON12

Регион: BG31

Виж населеното място на картата