Сопово

село Сопово

EKATTE: 68062

Кметство: KNL05-00

Пощенски код: 2664

Надм. височина, м: 300 - 499 вкл.

Област: Кюстендил

Код област: KNL

Община: Бобошево

Код община: KNL05

Регион: BG41

Виж населеното място на картата